40 80pt

stresstest uitslagVolgens deze stresstest uitslag komt stress komt niet echt in jouw woordenboek voor. Dat wil niet zeggen dat je je nergens druk overmaakt, maar over het algemeen weet je goed te doseren en begrijp je goed dat er nog meer dingen in het leven zijn dan werk, geld en carrière.

Probeer dit echt vol te houden en laat je niet verleiden tot levensstijlen die enkel en alleen gewin tot doel hebben. Als je dat gaat doen, zul je zeker waardevolle dingen verliezen.

121 175pt

stresstest uitslagJe hebt duidelijk last van stress, waardoor uitputting een gevolg kan zijn. Je slaagt er zelden in regelmatig even te pauzeren en op adem te komen. Zorg dat je voldoende vrije tijd voor jezelf hebt en luister naar de stresssignalen van je lichaam. Neem tekens van slaap- of concentratiegebrek serieus, laat het niet te lang aanslepen!

81 120pt

stresstest uitslagJe bent zeker gestrest. Zonder dat je het merkt vinden er lichamelijk en geestelijke stressreacties in je lichaam plaats. Dat kan door gevoel van uitputting, maagpijnen, gevoel van onwel zijn of concentratiegebrek zijn. Je moet dringend maatregelen nemen om deze stresssymptomen af te remmen en de negatieve uitwerking op je lichamelijke en geestelijke prestaties te verminderen. Wacht hier niet te lang mee!

Be the first to rate

Similar Posts