Verander je gedachten, verander je leven: ontdek hoe je jouw emoties en overtuigingen kunt aanpassen voor een positievere werkelijkheid.gedachten en emoties

We hebben allemaal de neiging om ons leven te laten gebeuren en te reageren op gebeurtenissen zoals ze zich voordoen. Als iets ons bevalt, reageren we positief en als iets ons niet bevalt, reageren we negatief. Maar hoe vaak realiseren we ons dat we eigenlijk geen controle hebben over onze eigen ervaringen? Gelukkig zijn we de schepper van onze eigen werkelijkheid en kunnen we leren hoe we onze ervaringen kunnen beïnvloeden.

Ons InnerBeing, of onze Bronenergie, heeft elk moment een mening over wat er gebeurt in ons leven. Het heeft een perspectief, een mening, een benadering en een vibratie die correspondeert met ons nu-moment. Het is belangrijk om te beseffen dat ons InnerBeing altijd gericht is op het pad van de minste weerstand. Als we leren om ons InnerBeing te volgen in plaats van ons tegen te werken, zullen we merken dat we een continu leven vol vreugde creëren.

Positief reageren op negatieve situaties

Veel mensen leren niet om positief te reageren op negatieve situaties en dit kan leiden tot een patroon van negatieve gedachten en emoties. Maar als we leren om onze gedachten te beïnvloeden door middel van affirmaties en meditatie, kunnen we leren om onze verlangens waar te maken. Door onze verlangens duidelijk te formuleren en te geloven dat ze mogelijk zijn, kunnen we onze gedachten richten op wat we wel willen in plaats van op wat we niet willen.

Contrast is het sleutelwoord van ons bestaan

Onze verlangens ontstaan door contrast en door te weten wat we niet willen, weten we duidelijker wat we wel willen. Onze gedachten creëren onze werkelijkheid en door onze gedachten te veranderen, kunnen we onze verlangens manifesteren. Door ons InnerBeing te volgen in plaats van ons tegen te werken, kunnen we leren om positief te reageren op negatieve situaties en zo onze eigen werkelijkheid te creëren.

Onze eigen werkelijkheid: hoe onze gedachten en emoties alles in ons leven manifesteren

We zijn allemaal de scheppers van onze eigen werkelijkheid. Onze gedachten, overtuigingen en emoties bepalen hoe we omgaan met gebeurtenissen in ons leven en hoe we ons leven ervaren. Helaas zijn velen van ons zich niet bewust van deze kracht en laten we onze gedachten en emoties de baas over ons leven zijn.

Een veelvoorkomend voorbeeld is dat we vaak negatief reageren op gebeurtenissen die we niet willen. We blijven praten over wat er gebeurd is met onze vrienden, kinderen, ouders en collega’s en we blijven deze gedachten koesteren. Hierdoor blijven we dezelfde energie uitzenden naar het universum, waardoor we steeds weer dezelfde realiteit creëren waarin we ons beklagen.

Het universum zegt altijd “JA”

Het universum zegt altijd “JA” tegen alles wat we er naar toe sturen. Hoe doen we dat dan? We doen dat in de vorm van onze gedachten, onze emoties en onze overtuigingen. Dit is een wiel dat blijft draaien totdat we andere input naar het universum sturen. Dit vereist “brain power”, wilskracht en het vermogen om de werkelijkheid zoals die zich heeft voorgedaan te negeren om zo te stoppen met het uitzenden van die energie.

Hoe veranderen we onze gedachten en emoties?

Het begint met allemaal met ons bewustzijn. We moeten ons bewust worden van onze gedachten en emoties en hoe deze onze werkelijkheid creëren. Als we negatief denken over onszelf of onze situatie, dan zal dit leiden tot weer opnieuw een negatieve realiteit. Hetzelfde geldt voor emoties zoals angst, boosheid en jaloezie. Als we deze emoties toestaan om ons te overheersen, zullen we deze keer op keer opnieuw in onze werkelijkheid manifesteren.

Om onze gedachten en emoties te veranderen, moeten we eerst deze patronen identificeren. Dit kan door bijvoorbeeld een dagboek bij te houden waarin we onze gedachten en emoties op schrijven. Hierdoor krijgen we inzicht in welke gedachten en emoties ons vaak overkomen en waar we aan moeten werken.

Een andere manier om onze gedachten en emoties te veranderen is door affirmaties te gebruiken. Affirmaties zijn positieve verklaringen die we tegen onszelf zeggen. Hierdoor veranderen we onze gedachten en emoties van negatief naar positief.

Veelgestelde vragen

Wat is het belang van positieve gedachten en emoties in het scheppen van onze werkelijkheid?

Positieve gedachten en emoties helpen ons om een positieve energie uit te zenden naar het universum, waardoor we een positievere werkelijkheid kunnen manifesteren.

Hoe kan ik mijn negatieve gedachten en emoties veranderen?

Door bewust te worden van je gedachten en emoties, en door te oefenen met affirmaties en meditatie, kun je jezelf trainen om meer positieve gedachten en emoties te hebben.

Wat is het verschil tussen positieve en negatieve gedachten en emoties?

Positieve gedachten en emoties helpen ons om een positieve energie uit te zenden naar het universum, terwijl negatieve gedachten en emoties ons helpen om een negatieve energie uit te zenden. Positieve gedachten en emoties helpen ons om een positievere werkelijkheid te creëren, terwijl negatieve gedachten en emoties ons helpen om een negatievere werkelijkheid te creëren.

Bron: Youtube Video

4/5 - (5 votes)

Similar Posts