The Royal Easel 👑

 5.795,00

Imposante schildersezel van 250 cm hoog, handgemaakt van massief grenen met (eventueel) white wash afwerking. Verstelbaar en verrijdbaar, een unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Enige in zijn soort. een pronkstuk voor iedere huiskamer en een uitgekomen droom voor iedere kunstschilder. De mooiste schildersezel ter wereld!

VEILIG BETALEN MET
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay

Beschrijving

De Masterpiece Easel is een imposante, 250 cm hoge schildersezel, handgemaakt van massief grenen en afgewerkt in een klassieke white wash stijl. Deze ezel is niet alleen een functioneel hulpmiddel voor elke kunstschilder, maar ook een artistiek statement in elke ruimte.

Met verborgen wieltjes voor eenvoudig verplaatsen biedt het maximale flexibiliteit en de in hoogte verstelbare “vensterbank” en tophouder die ook in hoogte verstelbaar is zodat iedere formaat canvas stevig wordt vastgehouden.

Beslist de enige in zijn soort. Een pronkstuk voor iedere huiskamer en een tot werkelijkheid verworden droom voor iedere kunstschilder. Dit is de mooiste schildersezel ter wereld! De eikenhouten versie is € 7795,00.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Royal Easel 👑” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *